Thursday, December 10, 2009

Benalmadena Pueblo

Benalmadenas käidud! Tõeliselt puhas ja kiire rong sõidab siit Fuengirolast Malaga poole ja tagasi. Benalmadena on neljas peatus sellel teel ja maksab 1.25 EURi. Pileti ostad enne rongi minemist ja kui sihtkoha jaamas välja lähed, siis loovutad oma pileti masinale. Vaated, mis selle nelja peatuse jooksul jõuad nautida on rohkem kui 1.25 väärt!



Jõudin kohale varem kui olin kokku leppinud ja sain kvartalitiiru teha ja nuusutada sealset õhku. Benalmadena jättis esmaspilgul väga sümpaatse mulje. Kell 11 helistas Alaister ja tema viis mind esimest kohta vaatama.  Alaister on Benalmadenas tegutsev kinnisvaramaakler, kes võttis ühendust minu e-maili peale, mille saatsin tema firma kodulehelt. Kohale jõudes selgus, et ta on baari võtmed ära kaotanud. Vaatasime seda baari väljast ja läbi väga musta akna sai ka sisse piiluda. Baar ise oli ok aga koht kus see asus ei ole kindlasti suurem asi. Jälle sama - sellise raha eest ei saa toredat kohta toreda asukohaga :(

Saime kokku tema tööandja Stepheniga ja nuputasime natuke mida minuga peale hakata. Uurisin, et kas liisingut ei saaks maksta näiteks aasta pärast. Peale mõningaid kõnesid läksime kahte kohta vaatama, mille omanikud on nõus läbirääkimisi pidama liisingu suuruse ja maksmise aja osas. Esimene neis kasndis nime Scotch Corner ja oli üsna räsitud olemisega aga asukoha poolest sobis. Teine koht oli lihtsalt võrratult kena seest ja väljast ja igatpidi! Hind on vastav - kahjuks. Asub Benalmadena Pueblos.



Loodetavalt on Stephen üks neist vähestest võimekatest ja ausatest kinnisvaramaakleritest, kes siin tegutsevad ... mingi tõenäosus ju on, eks?

The village Benalmadena, is tipical for the andalusian borough with it's white houses, narrow alleys and very special atmosphere, moreover with spectacular views to the Costadel Sol. The old town of Benalmadena Publo is in an altitude of 300m, however very close to the sea. The old town reflects the arab influences all emerged in the lovely smells of yasmin.

1 comment:

  1. Sellisel mõnusal terassil istuks koos Sinuga iga kell ja naudiks sööki/jooki/vaadet - igatsus tuleb kohe peale :) Seega siis, et kui mingi tõeliselt laheda koha leiad ja rahast tõesti veidi puudu jääb, siis teavita kindlasti oma potentsiaalseid Eesti investoreid ;) You never know, You know . . . Üks tõsiselt kõva kalli Sulle!!!

    ReplyDelete