Monday, February 15, 2010

Koolitus

Kàisime Meritiga tàna koolitusel, mis oli ùhtlasi tòòle kandideerimise protsessi ùks osa. Tòò koosneb sellest, et pea seisma pool pàeva golfirajal 10nda augu juures ja golfaritele ùhte vòistlust pàhe mààrima. Kui nad greenile landivad oma balli, saavad nànni ja kui ònnestub hole-in-one, siis saavad Las Vegasesse sòita, kuhu teised samasugused ònnelikud vòitjad Euroopast ja Ameerikast kokku tulevad, et veelkord ònne proovida ja igasugu mòttetut golfinodi vòita. Ja kui juhtub olema ònnelik kàsi ja jumala arm ning sealgi hole-in-one tuleb, siis saab see inimene miljoni dollari vòrra rikkamaks ...

Ei tea kas keegi tòesti ostab selle pileti lootuses, et ta miljoni vòidab aga mòni golfar niisama nalja pàrast vast ikka 10 eurot vàlja kàib. Korrektsuse huvides pean ùtlema, et selle 10 euro eest saad kolm pisikest golfipallikes ka!

Vist on aru saada sellest jutust, et pean oma motivatsiooniga kòvasti tòòd tegema, et ma pàriselt ka midagi seal maha suudaks mùùks! Andy (vàrbaja, manager ja koolitaja) rààkis toredaid lugusid mittemotiveeritud tòòlistest. Sellest, kes kòrval vetsu katusel pàikest vòttis topless ja sellest kes talle oma tòò tingimused ette luges kuigi oli kokku lepitud teisiti jne. Ei taha tema jàrjekordseks nàiteks sattuda.

Saime toreda òppematerjali kaasa ja peame oma inglise, vene, rootsi, soome ja olematu hispaania keele varu nùùd tòòle panema. Òppevideot soovitas ka! Seda soovitan teilegi ;)

No comments:

Post a Comment