Friday, February 19, 2010

Olen nyyd nagu päris...

... massöör kohe. Mul on uus kerge kokkupandav massaazilaud, väga hea ôli, linad, paberid ja rätikud. Nyyd on ainult kliente veel vaja :)

Yleyldse, et siinne lugejaskond väga segadusse meie orientatsiooni muutustest ei satuks, siis oleme oma kohvikumôtet pisut ymber môtlemas. Me kyll hoiame end turuga kursis, aga suuname praegu oma energia pigem vähem riskantsesse ärisse. Pyyame pigem rôhuda teenustele :) - mina massaazi (no sex) ja Kairi kätehooldusteenused ning koristamine (no sex). Viimane muide polegi nali. Siin on olemas teenus nimega cha-cha koristamine. See tähendab seda, et käib töö ja vile koos: koristad ja kepid ja koristad ja kepid :) Huvitav, kas Eestis kah sellist teenust pakutakse? Ônneks olid kohalikud eestlased meid vôimalike variantide eest hoiatanud, sest Kairi saigi ykspäev sellise pakkumise. (Neile, kes Kairit ei tunne - ta loobus pakkumisest)

Lisaks tegeleme taas korteri otsimisega. Me vajame pisut suuremat pinda, et oma syndsaid teenuseid vajadusel ka enda kodust pakkuda ja samas oma saabuvaid pereliikmeid mahutada. (Pildil riputame töökuulutusi)

1 comment:

  1. Massaaziga alustamine tundub väga õige algus olevat. Mulle 4 tundi hispaania keelt õpetanud eestlanna alustas ka kunagi nii kui tal enne seda reisil kõik tagasipöördumiseks vajalik oli ära varastatud. Jõudu ja head tervist (massaaž võtab kaalust maha - massööril). Sinne

    ReplyDelete