Sunday, February 7, 2010

Lugusid sellest, kuidas me minu synnipäeva tähistasime

1. lugu: Kuidas me endale koduloomad saime
Alustasime synnipäeva tähistamist sellest, et läksime Woki buffeesse sööma. Sôime ilmselgelt pisut liiga palju, aga kohutavalt head kraami: grillitud konnakoivad ja krevetid ja mega hea valge kala ja maasikad ja toorjuustukook ja siis veel woki ja sushisid ja peale veel vahuveini. Lahkuma hakates selgus, et majakulul on veel yks lahkumisnaps.
Lugesime ja tôlkisime erinevate jookide nimesid, aga yks jäi arusaamatuks. Tore Hiina poiss seletas, et see on selline jook, mis valatakse mingitele asjadele peale. Kysisime, kas ta vôiks pudelit näidata?! Ikka saab, tôi meile pudeli, kus jooki oli veel 2 cm sees ja kinkis selle meile - et vôime kaasa vôtta. Trikk oli selles, et pudelis oli lisaks kangele haisvale alkoholile veel kaks suht suurt sisalikku. Kairi käskis selle kaasa vôtta: meil vôib baaris vaja minna, aga nyyd ei julge toas pudelitki yhest kohast teise tôsta.
No igatahes on meil nyyd gaasiballoonikapis ka kaks surnud sisalikku :)

2. lugu: Eestlased on kummalised
Sisalikud kotis läksime yhte sellisesse rohkem tantsukohta (minu tungival nôudmisel :) ). Kuna Maire ja Kaja ja nende Pedrod olid kôik autodega, siis nad ei viitsinud kaua istuda ja läksid varsti ära. Marguski andis lôpuks alla. Sest meie hakkasime just hoogu sattuma ja tema ei viitsinud enam istuda. No mône aja pärast hakkas rahvast baaris väheks jääma ja me otustasime kah sammud kodupoole seada. Teel jäi aga ette veel yks diskoteek ja no me tahtsime korra vaadata:) Varsti oligi kell viis ja ka seda kohta hakati kinni panema, aga siis sattusime rääkima kahe väga noore kohaliku poisiga.
Kui nad kuulsid, et me Eestis töölt lahkusime, siis nad hyyatasid môlemad, et hullud, kas te ei tea, et Hispaanias meil on siin ju kriis. Me vastasime rahulikult, et teame kyll, et Eestis on kah kriis, aga noh me tahtsime proovida elu kuskil mujal - nad ei môistnud meid.
Kui nad uurisid, et mis me laupäeval plaanime ja me teatasime, et lähme randa, siis olid nad isegi veel rohkem shokis, päris bikiinidega ja randa - seal on ju kylm!?!
No tôesti 26 kraadi on ikka jube kylm kyll, mine ela Eestis.

3. lugu: Elu Eestis on nagu tummfilmis
Meie seltskonna Mairel ja tema kaaslasel Pedrol oli sel päeval 5. tutvumise aastapäev. Pedro rääkis sellest, kuidas ta esimest korda Eestis käis. Tema jaoks oli mega elamus see, kui nad tipptunnil suurde Selverisse sattusid, mis oli paksult inimesi täis. Ja seal oli nii vaikne, et Pedro kysis sosistades Mairelt, et mis toimub, miks nad kôik vait on? Oleks seal olnud kolm hispaanlast oleks saal kisa täis olnud. Tal vist oli tunne, et on jársku kôrvakuulmise kaotanud.

1 comment:

  1. Ma nüüd kohe tükk aega olen mõelnud sellele, et kuidas te ikka 26 plusskraadiga rannas käite:))))) Meil on siin vahelduva eduga sama palju miinuseid vastu pakkuda. Tõesti, saadke Pedrod siia:) Minu jaoks muidugi on rannasoleku lagi ka juba +25, edasi on lihtsalt liiga soe:)

    ReplyDelete