Wednesday, June 9, 2010

Veel söögist


Meie sõpradel on palju sõpru, niisiis sattusime korra ühe argentiinlase koju. Mees oli käinud kahesaja km kauguselt Huelvast liha ostmas, sest seal lõigatakse liha õigesti ja kui nii kaugele juba liha minna ega siis paari kilo osteta, ikka kohe pool lehma. Poole lehma hävitamiseks oli aga ainult kümme inimest.
Alustasime ülimaitsvate lihapirukatega, mille tegemist ma kehakaalu huvides kunagi ära õppida ei tahaks. Selleks hetkeks oli grillil juba esimene ports liha, mis küpses seal pea tunnike, aga see oli ootamist väärt. Me Pärlega tõdesime, et nii head grillitud loomaliha ei ole tõesti saanudki. See oli tõeliselt mahlane ja mõnus. Kui me esimese suure kandiku täie liha olime peaaegu ära suutnud süüa, siis sai valmis teine osa lihast ja osa vorstidest. Ka see kõik viis keele alla. Argentiinlastel on hea liha tegemine vist geenides.
Igatahes mõtleme nüüd teha eestlaste õhtu. Kartulisalati, musta leiva, kama, ahjuliha ja hapukapsaga :) Vaatame, kas mõni meie külaline seda kõike sööb kah :)

1 comment:

  1. Oodake mind ära, ma tahan külaliste nägusid näha, kui neile kama pakutakse!

    ReplyDelete