Wednesday, September 15, 2010

Kool käib täie hooga

Esimesel septembril ôpside koosolekul panime paika tunniplaani. Seda tehes sattusime nii ôhinasse, et unustasin juuksevärvi 20 minuti asemel tunnikeseks pähe. Veel kiilanemise märke ei ole :)
No igatahes tunniplaan sai uhke ja me Kairiga jagasime tunnid ära. Minule jäi eesti keel, loodusôpetus, kunstiôpetus ja Kairile matemaatika, inimeseôpetus, inglise keel. Eestist ôpetajalt me otseselt mingit programmi ei saanud kohe ja nii me siis hakkasime ise otsast minema. Kui poolteist nädalat mööda sai, selgus, et oleme Eesti lastest vähemalt kaks korda ees. Vist sai pisut üle pingutatud, igatahes tegime nädala sees ka ühe vaba päeva.
Kata on hirmus tubli ôpilane ja jube hea peaga. Kairiga kasutame kodus inglise keelt, et omavahel salajutte ajada. Aga see rôôm hakkab juba peale paari nädalat keelte tundi otsa saama - hakka vôi vene keelt soojendama :)
Enesetäiendamisega tuleb kah tegeleda, nii panime end Kairiga hispaania keele kursustele kirja. 11. oktoobrist hakkame kaks korda nädalas ôpetaja káe all keelt ôppima. Väga vahva. Päevad kisuvad juba väga tihedaks.

2 comments: