Sunday, October 3, 2010

Lazy Sunday Morning

Sügis on soe ja päikseline. Rannas on vähe inimesi ja vesigi on külmemaks läinud. See-eest on meri helesinine ja väga selge. Suvel suutis rahvamass ja soojus mere päris eemaletõukavalt mustaks muuta. Lärmakas august on läbi. September-oktoober on enam rahu ja nautlemise aeg. Ka rannas päikesevarje ja -toole rentivad tädid on sügistempo tõttu lahkeks muutunud. Toovad kõrvalkohvikust sulle joogid kribinal-krabinal ise kätte!

Metsas seeni ja marju korjamas pole käinud ja see on üks neist väikestest asjadest, mille järgi igatsust tunneme. Ema ütles mulle täna hommikul, et ta on jõhvikal. Head jõhvikaõnne! Kõik kellel on võimalus, nautige metsa ja loodust!

Kata tõusis just praegu ja on terrassil kassile tere ütlemas. Ütlemata hea tunne on otse voodist päikeselisele, aga siiski parajalt jahedale terrassile astuda, korralik sõõm värsket õhku hingata ja kui aega on, siis terrassivoodil 5 minutit hommikuund pikendada. Minu jaoks on see suvila tunne! Evelini juures Võsul veedetud hommikute tunne. Suve rahu ja vaikus...

Merit on Nerjas Peetril ja Irmal külas. Jah, nad on tagasi! Paadunud Hispaania väisajad... Ja kas teie kohvrid on pakitud? Kaisa ja Ülar´i kohvrid on pakkimisel, seda ma tean! Sinine meri, soe terrass ja sõbrad ootavad teid!

No comments:

Post a Comment