Tuesday, November 2, 2010

Peaaegu sportlik vol2

Reedel oli vaja varakult üles tõusta, sest sõit Valderrama golfikeskusesse võttis tunnikese ja profimad tegijad alustasid varakult. Seekordne spordiüritus tähendas päris korralikku distantsi mööda golfiväljaku äärt ning tegelikele mängijatele kaasa elamist. Toimus Andalucia Valderrama Masters ehk golfi Euroopa turniiri üks osadest, mis kokku kestis neli päeva - 28. kuni 31.oktoober.

Võistlusest võttis osa 96 mängijat üle maailma. Meiesuguseid jalutajaid - päeva nautlejaid oli 60 tuhande ringis. Minu silm neid küll nii palju ei tabanud aga me käisime ka ainult teisel võistluse päeval... põhimass oli arvatavasti laupäev-pühapäev kohal. Statistikast veel niipalju, et kogu nelja päeva kohta arvatakse 450 miljonit inimest seda üritust otseülekandes jälginud olevat. Võitja, iirlane Graeme McDowell viis koju lisaks õnnitlustele ja aule ka 500 000 eurot.


Valderrama golfikeskus on looduslikult väga kaunis - korgitammed, vaated merele ja mägedele, ideaalne muruvaip jne. Kogu ümbrus oli piknikuks, jalutamiseks, aja maha võtmiseks lausa loodud. Pilte tegime vähe, sest pressiluba polnud ja juba esimese raja ääres oli vabatahtlikuse alusel üritusele korda looma lubatud onu oma märkusega platsis. Mõned klõpsud õnnestus siiski teha ja neid jagan ka teiega.

Sain jälle kinnitust sellele, et golf on mäng, mida tahan osata. Kui oma Eestis päris mitmetel koolitustel omandatud aja- ja rahaplaneerimise teoreetilised oskused lõpuks siiski kasutusele võtan, siis panen ennast kursustele kirja.







No comments:

Post a Comment